Maaltijden van verse ingrediënten

Verse ingrediënten zijn de basis van onze heerlijke maaltijden. Onze gekwalificeerde koks koken de gerechten voor u op maat, houden rekening met eventuele dieetwensen en koken zo dat vitamines, voedingsstoffen en mineralen behouden blijven. Zo kunt u elke dag optimaal genieten van uw verse seizoensgebonden maaltijd.

Verpakking en etiket bij maaltijden

U ontvangt uw maaltijden in een handige verpakking, boven op deze maaltijd vindt u het etiket. Hierop staat de naam van het gerecht, de allergenen informatie, houdbaarheidsdatum en een verwarminstructie.

Wist u dat met onze verpakking, u zelf uw maaltijd thuis opnieuw kunt samenstellen? Wissel eenvoudig het schaaltje van bijvoorbeeld het runderlapje uit voor het schaaltje van de speklap en u heeft uw maaltijd opnieuw samengesteld. Zo kunt u eindeloos blijven variëren!

De beste kwaliteit verse maaltijden

Kwaliteit is voor ons heel belangrijk, daarom zijn wij HACCP-gecertificeerd. Dit is een voedselveiligheidscertificaat, die aantoont dat wij aan de wettelijke eisen voor voedselveiligheid voldoen. Daarnaast worden onze maaltijden wekelijks uitgebreid getest door onze kwaliteitsdienst. Op deze manier bieden we u een heerlijke maaltijd van de beste kwaliteit aan!