Opwarmen oven
Opwarmen van onze maaltijden in de oven of stoomoven
Onze maaltijden dienen inclusief de omdoos in de oven of stoomoven verwarmd te worden. Volg voor het verwarmen van uw gerecht in de oven of stoomoven de volgende stappen:

Gaatjes prikken
Prik (met een vork) een aantal gaatjes in de folie van alle bakjes. Wanneer de jus in een apart cupje zit bij het stukje vlees of vis hoeft u in dit cupje geen gaatjes te prikken, maar enkel in de verpakking van het stukje vlees of vis.
Verwarmen
Plaats uw gerecht in de oven of stoomoven. Verwarm uw maaltijd volgens het etiket. Voeg eventuele voorgerechten 10 minuten later toe. Het rechter icoontje is voor het verwarmen in de oven of stoomoven. In dit voorbeeld verwarmt u uw gerecht 40 minuten op 120 graden Celsius. Verwarm uw maaltijd nooit warmer dan 120 graden Celsius. De verwarminstructie kan per gerecht iets verschillen, lees deze daarom altijd goed door.
Eet smakelijk!
Uw gerecht is nu verwarmd. Haal deze uit de oven of stoomoven, verwijder het folie, schep de maaltijd op een bord en eet smakelijk!