De zorg verandert en dat betekent dat ouderen genoodzaakt zijn om langer thuis te wonen. Bij een goede manier van thuis wonen is het belangrijk om zo lang mogelijk fit en vitaal te blijven. Bij het vitaal blijven is gezonde voeding een belangrijk onderdeel. Dit is dan ook de reden dat wij er alles aan doen om lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijden op tafel te zetten.

Met deze maaltijden is het voor de cliënt elke dag weer een feest op het bord en weet u dat uw cliënt de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. De diëtisten van Maaltijd Thuis zorgen dat het aanbod van de maaltijden op het menu zo gevarieerd en uitgebalanceerd mogelijk is. De gevarieerde en uitgebalanceerde menucyclus stelt de cliënten in staat om dagelijks een keuze te maken die gebaseerd zijn op persoonlijke wensen en behoeften. Dit vinden wij van Maaltijd Thuis belangrijk.

De voordelen van de maaltijden voor welzijnsorganisaties

  • Er is altijd een keuze. Wij beschikken over een assortiment van ruim 4000 maaltijden. Elke week maken wij hier een selectie uit, zodat er voor de cliënt een ruime keuzemogelijkheid is.
  • Lokaal en persoonlijk met elkaar aan de slag. Wij werken alleen met lokale contactpersonen, zodat wij samen een onderdeel zijn van de gemeenschap.
  • Wij beschikken over een ruime keuzemogelijkheid aan diëten. Voor iedereen hebben wij een oplossing. Kijk hier voor meer informatie.
  • Samen zorgen we voor een optimale oplossing. Partnerschap is de basis voor de toekomst.

Maaltijdservice voor uw welzijnsorganisatie?

Uw medewerkers kunnen door middel van een telefoontje cliënten bij ons aanmelden, waarna Maaltijd Thuis de gehele maaltijdvoorziening ontzorgt voor u en voor uw cliënt. Deze ontzorging kunnen wij ook uitvoeren in de huisstijl van uw thuiszorgorganisatie, zodat de link met uw organisatie blijft bestaan. Altijd koppelen wij een vaste contactpersoon aan uw cliënten. Dit zorgt voor een vertrouwt en persoonlijk gevoel.

Meer informatie opvragen