Bedrijven die hun medewerkers een verse maaltijd aan willen bieden, zijn bij Maaltijd Thuis aan het juiste adres. Denk aan maaltijden voor ploegendiensten, bij overwerk of voor in uw kantine. Vaak vallen uw personeelsleden terug op fastfood. Iets wat zo af en toe prima kan, maar geen gezonde oplossing is voor de lange termijn.

Veel keuze bij de maaltijden voor bedrijven

Het is bij Maaltijd Thuis mogelijk op persoon te kiezen wat ze willen eten. Denk hierbij aan Hollandse pot, Aziatische maaltijden, Mediterraanse maaltijden en nog vele andere internationale keukens. Naast de standaard maaltijden, kunnen wij ook uw medewerkers voorzien van maaltijden voor een speciale voedingsgewoonte. Denk hierbij aan vegetarische, gluten- en lactosevrije maaltijden en nog vele andere menu’s. Bekijk hier al onze mogelijkheden.

De verse maaltijden van Maaltijd Thuis kunnen worden bewaard in de koelkast en kunnen gemakkelijk en snel worden opgewarmd in de magnetron of oven. De maaltijden zijn per persoon verpakt en kunnen zo makkelijk worden ingezet bij verschillende eetmomenten en/of ploegendiensten.

De flexibele maaltijdservice voor bedrijven

U kunt als bedrijf bij ons eenmalig of structureel bestellen. Bestelt u de ene keer meer dan de andere keer? Geen probleem, wij hanteren geen abonnementen of afnameverplichtingen.

Meer informatie opvragen