Waarom is maaltijden thuisbezorgen zo populair?

Maaltijden thuis laten bezorgen is ‘in’. In de bezorgmarkt is al jaren een stijgende lijn te zien, die vanwege de Coronacrisis alleen maar verder toenam, onder elke leeftijd. Maar waarom is een maaltijd bestellen zo populair? En wat zijn de voordelen van eten thuis laten bezorgen? Eten met gemak dook hier voor u in om alle feiten boven tafel te krijgen.

Uit diverse onderzoeken blijkt dat thuisbezorging één van de snelst groeiende markten is en uit cijfers over het afgelopen jaar is de vraag naar een lekkere en gemakkelijke maaltijd alleen nog maar verder toegenomen. Men waardeert een gezonde en lekkere maaltijd meer dan voorheen, er wordt sneller toegegeven aan een gemaksoplossing en een maaltijd bestellen wordt steeds meer ‘gewoon’ binnen ons leefpatroon. Dit is ook niet zo gek; lekker eten moet aanvoelen als een feestje. Deze ontwikkelingen zien ze ook bij Eten met gemak en sluit dan ook naadloos aan op hun maaltijden. Het eten is een moment om naar uit te kijken, zeker in een tijd wanneer de mogelijkheden beperkt zijn.

Voordelen maaltijd thuis laten bezorgen

Hoewel velen de voorkeur geven aan een zelfbereide maaltijd, zijn er veel voordelen aan een maaltijd thuis laten bezorgen. Eten met gemak nam er een aantal onder de loep. De meest voorname reden om niet zelf te koken in deze tijd is ‘jezelf trakteren op gemak’. Er wordt immers tijd bespaard doordat er geen boodschappen gedaan hoeven te worden en er niet zelf gekookt hoeft te koken. Bovendien kies je met maaltijdbezorging ook nog eens voor de luxe dat een kok speciaal voor hen kookt, met de lekkerste ingrediënten, kruiden en specerijen. Met geen mogelijkheden om uit eten te gaan, geeft dit het gevoel van een restaurant aan huis.
‘Zelf kiezen wat je kunt eten’ is ook een veelgehoorde reden. Waarbij er normaliter één maaltijd voor de partner of gezin wordt gekookt, geeft een thuisbezorgde maaltijd de vrijheid om te kiezen waar eenieder zin in heeft. Als men vervolgens ook nog eens zelf kan bepalen op welk moment er gegeten kan worden én er minder afwas te wachten staat, stapelen de voordelen zich op en is de keuze voor een bezorgmaaltijd snel gemaakt.

Eten met gemak thuis laten bezorgen

Al deze voordelen ervaren ook de klanten van Eten met gemak, die wekelijks genieten van het grote gemak van een heerlijke maaltijd. Waar vele maaltijdbezorgers ervoor kiezen om hun maaltijden door een koeriersdienst thuis te laten bezorgen, worden de maaltijden van Eten met gemak door vaste bezorgers thuisbezorgd. Hierdoor zien de klanten elke keer hetzelfde betrouwbare gezicht aan de deur, wat zeker in deze tijd als prettig ervaren wordt.
De maaltijden worden veilig en op afstand bezorgd en betaling vindt, ook geheel veilig, achteraf plaats. Een maaltijd bestellen is dan ook zo geregeld: met een telefoontje of bestelling via de website, zit u in een mum van tijd aan tafel met een gezonde en lekkere maaltijd.

Wilt u ook de voordelen van een thuisbezorgde maaltijd proberen? Bestel dan nu – vrijblijvend – een proefbox van 3 maaltijden voor maar vijftien euro via etenmetgemak.nl/proefbox

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *