Hoe kunt u lekker eten als u een dieet heeft?

Als er gesproken wordt over een dieet, wordt er al snel gedacht aan afvallen. Toch hoeft dit niet altijd het geval te zijn, u kunt ook een dieet volgen wanneer u lactose-intolerant bent of niet te zout mag eten. Maar hoe zorgt u ervoor dat eten met zo’n dieet gevarieerd en lekker blijft? De maaltijden van Eten met gemak zijn de oplossing!

Diëten komen in elke leeftijdscategorie voor. Daarbij zijn er verschillende redenen voor een dieet en zijn er ook nog talloze diëten om te volgen. Eén belangrijk punt dat overeenkomt is dat een dieet moet bijdragen aan een gezonde(re) leefstijl. Helaas heeft een dieet vaak een stempel dat het saai, niet lekker of moeilijk vol te houden is. Gelukkig zijn dieetmaaltijden, zoals die van Eten met gemak, zo goed ontwikkeld dat dit niet het geval is. Want ook met een dieet moet u lekker, vers én gezond kunnen eten.

Maar hoe maakt u een zoutarme maaltijd smaakvol?

Niets is fijner dan verrast worden door een heerlijke smaaksensatie, wanneer u de eerste hap van een maaltijd neemt. Dit geldt ook voor een dieetmaaltijd. Om ervoor te zorgen dat een dieetmaaltijd niet flauw van smaak is, kunnen er (verse) vervangende smaakmakers worden toegevoegd. Denk hierbij niet alleen aan een paar kruiden of specerijen, maar ook aan verschillende groenten en sauzen. Ook de koks van Eten met gemak weten hoe zij een dieetmaaltijd op smaak moeten brengen en experimenteren hier met de lekkerste combinaties op los.

Variëren met eten als u een dieet heeft?

Eet u graag elke dag hetzelfde? Vast niet. Een gevarieerd eetpatroon is belangrijk voor onze gezondheid. Op deze manier krijgen we namelijk alle voedingsstoffen binnen die we nodig hebben. Daarnaast is het natuurlijk veel leuker en lekkerder om te variëren met eten, zo ook met dieetmaaltijden. En dat is gemakkelijk. Want het product dat u niet mag of wilt eten is al vervangen door andere smaakmakers. Met een gevarieerd eetpatroon is een dieet ook beter vol te houden en zo eet u elke dag wat u lekker vindt.

Een dieetmaaltijd van Eten met gemak

Eten met gemak vindt het belangrijk dat u elke dag lekker eet, ook wanneer u een dieet heeft. Daarom houden we graag rekening met uw persoonlijke eetwensen. Denk hierbij o.a. aan de diëten zoutarm, glutenvrij, lactose-beperkt en vegetarisch. Maar ook wanneer u bijvoorbeeld slikproblemen heeft bij het nuttigen van een maaltijd, kunt u bij Eten met gemak terecht.

Wilt u de maaltijden van Eten met gemak proberen? Bestel dan eenvoudig en snel een proefpakket van 3 maaltijden voor vijftien euro. De maaltijden worden gratis thuisbezorgd. Bestellen kan via etenmetgemak.nl/proefbox.

2 reacties op “Hoe kunt u lekker eten als u een dieet heeft?

  • etenmetgemak zegt:

   Beste Stephan,

   Het is helaas niet mogelijk om bij ons een maaltijd te bestellen zonder aardappelen, rijst of pasta.

   Met vriendelijke groet,
   Eten met gemak

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *