Eten met gemak gaat langzaam over op Maaltijd Thuis

Ons merk Eten met gemak gaat vanaf heden langzaam over op ons nieuwe merk Maaltijd Thuis. Stap voor stap gaan we alles voorzien van een nieuw jasje, van folders en flyers tot verpakkingen en bezorgbussen. Hierdoor kan het zijn dat u af en toe beide merken nog voorbij ziet komen.

Zo hebben bijvoorbeeld de eerste koelwagens al een Maaltijd Thuis metamorfose ondergaan en zal de rest van het wagenpark in de maand juli volgen. Daarnaast kunt u de komende tijd zowel het Eten met gemak als het Maaltijd Thuis bij de bezorging van uw maaltijden tegenkomen.

Door deze overgangsperiode kan het voorkomen dat bijvoorbeeld uw nog bij Eten met gemak bestelde maaltijden al bezorgd worden door een bezorger in een Maaltijd Thuis busje. Of dat uw bij Maaltijd Thuis bestelde maaltijden nog voorzien zijn van een Eten met gemak logo. Dit zijn dezelfde maaltijden, bereid met verse ingrediënten en de kwaliteit zoals u die van ons gewend bent.

Als u online uw maaltijden besteld dan kunt u dat voorlopig gewoon blijven doen op www.etenmetgemak.nl en shop.etenmetgemak.nl. Wij werken aan een compleet nieuwe webshop en laten binnenkort aan u weten wanneer dit gaat starten en hoe het werkt. Tot die tijd blijft online bestellen voor u ongewijzigd.

Binnenkort is alles over en zal voor u de nieuwe herkenning alleen nog maar Maaltijd Thuis zijn. We hopen dat u, net als vele anderen, blijft genieten van de heerlijke maaltijden die onze koks dagelijks voor u klaarmaken.

We wensen u (alvast) smakelijk eten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *